Fitsockr

Wie zijn wij

Wij maken gripsokken die extra voordelen bieden.

FitSockr is een bedrijf opgericht door twee broers, Ricardo en Dennis Fecken uit Nederland. Beide voetballen wij al een aantal jaren en dus gingen wij opzoek naar verbeteringen in de voetbalwereld. FitSockr introduceert haar producten in elke tak van sport en staat voor de hoogste kwaliteit!

professioneel

Waarom Fitsockr

Wij van FitSockr streven naar de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Al onze producten worden eerst getest door professionals. Hierbij vragen wij om een feedback. Deze feedback voeren wij door in ons ontwikkelproces. Pas nadat de professionals de producten perfect vinden, brengen wij ze op de markt voor jou!

Geen standaard gripsok

De sokken van FitSockr zijn anders dan de standaard gripsokken! De gripsokken van FitSockr bieden voordelen op verschillende vlakken en zijn gericht op niets anders dan blessures voorkomen, het bieden van extra comfort en net dié extra voordelen op je tegenstander. Ze zorgen voor een betere grip en ondersteuning van de enkels en spieren.

voordelen

Extra grip

De extra grip zorgt ervoor dat de voet van de speler niet meer schuift in de schoen, denk hierbij aan situaties met scherpe en snelle richtingsveranderingen en/of natte weersomstandigheden. Hierdoor verminderd de kans op blaren en (enkel)blessures! De compressie zorgt voor een optimale doorbloeding met betere recuperatie en ondersteuning van de spieren in de enkels en voeten als gevolg. Onze gripsokken zorgen ervoor dat de speler geen kracht verliest en de maximale krachtoverdracht behoudt. Ze geven hen een perfecte stabiliteit. De spelers worden voortaan niet meer gehinderd door het schuiven van de voeten in de voetbalschoenen. Ze maken nòg betere acties op hoge snelheid en kunnen eenvoudiger en sneller anticiperen.

duurzaam

De gripsokken van FitSockr zijn gemaakt van duurzame stoffen en zorgen voor een aanzienlijke vermindering van wrijving en ongemakken tijdens wedstrijden en trainingen.

Dankzij de speciale anti-slip noppen aan de onderkant van de sokken glijden de voeten niet meer in de voetbalschoenen en kan er met gemak op hogere snelheid gevoetbald worden. De compressiezone waakt over de stabiliteit van de enkels. Dankzij het speciale materiaal ‘’spandex’’ vormt de sok zich naar de voet en behoudt het de perfecte pasvorm. Om op en top te presteren, moeten alle factoren optimaal zijn: snelheid, oefening, behendigheid, kracht, maar ook comfort. Daarom vertrouwen al een vele professionele spelers uit binnen,- en buitenland op de gripsokken van FitSockr!

Bekijk de collectie

FITSOCKR, IMPROVE YOUR TALENT!

FitSockr introduceert haar producten in elke tak van sport en staat voor de hoogste kwaliteit