Gripsok van Fitsockr

Gripsok van Fitsockr

Glijden in je sportschoen en blaren op je hakken, niets is erger dan dat. Je wilt comfortabel in je sportschoen zitten maar toch stevigheid en stabiliteit voelen. Daarom hebben wij met FitSockr de perfecte gripsok ontwikkeld.
Lezing Gripsok van Fitsockr 2 minuten Volgende Gripsok voor voetballers

ZORG NET ALS DE PROFS VOOR EXTRA GRIP IN JE SCHOENEN MET DE GRIPSOKKEN VAN FITSOCKR!Glijden in je sportschoen en blaren op je hakken, niets is erger dan dat. Je wilt comfortabel in je sportschoen zitten maar toch stevigheid en stabiliteit voelen. Daarom hebben wij met FitSockr de perfecte gripsok ontwikkeld.FitSockr gripsokken. Perfect voor het niet glijden in je schoenen. Helpt tegen blaren, maakt je sneller op de eerste meters. Perfecte pasvorm, beste materiaal


De sokken van FitSockr zijn anders dan de standaard gripsokken! De gripsokken van FitSockr bieden voordelen op verschillende vlakken en zijn gericht op niets anders dan blessures voorkomen, het bieden van extra comfort, nooit meer blaren en net die extra voordelen op je tegenstander. Ze zorgen voor een betere grip en ondersteuning van de enkels en spieren.

De extra grip zorgt ervoor dat de voet van de speler niet meer schuift in de schoen, denk hierbij aan situaties met scherpe en snelle richtingsveranderingen en/of natte weersomstandigheden. Hierdoor verminderd de kans op blaren en (enkel)blessures! De compressie zorgt voor een optimale doorbloeding met betere recuperatie en ondersteuning van de spieren in de enkels en voeten als gevolg. Onze gripsokken zorgen ervoor dat de speler geen kracht verliest en de maximale krachtoverdracht behoudt. Ze geven hen een perfecte stabiliteit. De spelers worden voortaan niet meer gehinderd door het schuiven van de voeten in de voetbalschoenen. Ze maken nog betere acties op hoge snelheid en kunnen eenvoudiger en sneller anticiperen.


De gripsokken van FitSockr zijn gemaakt van duurzame stoffen en zorgen voor een aanzienlijke vermindering van wrijving en ongemakken tijdens wedstrijden en trainingen. Dankzij de speciale anti-slip noppen aan de onderkant van de sokken glijden de voeten niet meer in de voetbalschoenen en kan er met gemak op hogere snelheid gevoetbald worden. De compressiezone waakt over de stabiliteit van de enkels. Dankzij het speciale materiaal ‘’spandex’’ vormt de sok zich naar de voet en behoudt het de perfecte pasvorm. Om op en top te presteren, moeten alle factoren optimaal zijn: snelheid, oefening, behendigheid, kracht, maar ook comfort. Daarom vertrouwen al een vele professionele spelers uit binnen,- en buitenland op de gripsokken van FitSockr!