Gripsok voor voetballers

Gripsok voor voetballers

FitSockr gripsokken. Perfect voor het niet glijden in je schoenen. Helpt tegen blaren, maakt je sneller op de eerste meters. Perfecte pasvorm, beste materiaal

ZORG NET ALS DE PROFS VOOR EXTRA GRIP IN JE VOETBALSCHOENEN MET DE GRIPSOKKEN VAN FITSOCKR!


Glijden in je voetbalschoen en blaren op je hakken, niets is erger dan dat. Je wilt comfortabel in je voetbalschoen zitten maar toch stevigheid en stabiliteit voelen. Daarom hebben wij met FitSockr de perfecte gripsok ontwikkeld.

FitSockr gripsokken. Perfect voor het niet glijden in je schoenen. Helpt tegen blaren, maakt je sneller op de eerste meters. Perfecte pasvorm, beste materiaal

Vraag jij je ook af hoe de profvoetballers hun sokken dragen? Waarom ze een andere kleur sok onder hun enkel hebben? Het ziet er niet alleen vet uit maar het is ook nog eens effectief! De profvoetballers doen dit omdat ze dan niet meer met hun voet schuiven in hun schoen en hierdoor kunnen ze meer kracht leveren. Schuiven in je schoen leidt alleen maar af! Door deze grip maak jij nog beter je acties en schuif je niet meer in je schoen.

  • Stap 1: Je knipt ter hoogte van je enkel de voet van je voetbalkous af. De afgeknipte voet gooi je weg, het bovenste gedeelte dat om je been zit gebruik je uiteraard.
  • Stap 2: Je trekt de gripsok van FitSockr aan in jouw favoriete kleur. Deze sok heeft anti-slip rubbertjes onder de voet waardoor je niet meer zal glijden in je voetbalschoen. Hierdoor verlies je geen kracht en worden je acties gemakkelijker bij het afzetten.
  • Stap 3: Nadat je de gripsok van FitSockr hebt aangetrokken trek je de kous zonder voet er overheen. Zo lijkt het alsof je een voetbalkous aan hebt alleen heb je nu een veel betere grip, geen blaren meer en het ziet er ook nog stoer uit!
  • Stap 4: Als je wil tape je de rand tussen de gripsokken en de voetbalkous zonder voet af. Dit hoeft natuurlijk niet, je kan er ook een elastiek om doen of helemaal niet en gewoon zo laten.